Resultaten voor 'Waar Wilt U Naar Zoeken And 3027 3027 And '

Search Results 109 tot 135 van totaal 3827 Eerste | Vorige | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende | Laatste
Filter opties
Categorie Prijs indicatie
Magnify Salontafel Namur
Salontafel Namur
Salontafel Namur
Wonen tafels salontafels
Deze salontafel is een prachtig meubel uit de serie Namur. In deze serie zijn er verschillende meubelen te zoeken die allen ontworpen zijn door de zelfde ontwerper. De opdracht van deze ontwerper was een serie bedenken waarmee de consumenten meteen een perfecte sfeer kunnen neerzetten. De salontafel heeft door zijn design met een lade en een open plek veel ruimte voor al uw spullen. In de open plek kunt u makkelijk al uw lekkerste kleedjes neerleggen en dan kunt u daarnaast uw afstandsbediening of boeken kwijt in de lade.Hoogte: 36,90 cm Diepte: 86 cm Breedte: 89 cm Kleur: Eiken Materiaal: Hout Levering: Gedemonteerd Vorm: Rechthoek
Maxmeubels
Review product
 
Review Winkel
Online meubelen vergelijken en kopen
 
�129.00
Magnify Kruk Lupin Geitenleer 45x39x56
Kruk Lupin Geitenleer 45x39x56
Kruk Lupin Geitenleer 45x39x56
Wonen
Haal de natuur in huis met deze te gekke Lupin geitenleer kruk. Het houten krukje heeft een luxe uitstraling en door de mooie hogere poten een uniek design. Deze compacte kruk is niet alleen ontzettend handig in je woonkamer, maar ook in de keuken als je een onverwachte eter hebt, of wat denk je van de slaapkamer! Dit te gekke krukje is gemaakt van metaal en bekleed met echt geitenleer, dus je weet zeker dat jouw kruk uniek is! Door zijn compacte maat is de lederen kruk gemakkelijk te verplaatsen, waardoor je deze musthave kunt neerzetten waar je maar wilt. Want hij heeft een hoogte van 56 cm, een breedte van 45cm en een diepte van 39cm. Deze stoere kruk is afkomstig van het Nederlandse merk Light&Living. Een echte musthave dus, we love it!
8717807204242
Light and living
Review product
 
Review Winkel
Online meubelen vergelijken en kopen
 
�123.00
Magnify Douchekraan Best Design New Quadro Inbouw 2-weg 1/2
Douchekraan Best Design New Quadro Inbouw 2-weg 1/2
Douchekraan Best Design New Quadro Inbouw 2-weg 1/2
Sanitair producten
Merk Best Design
Sanitair-producten > Kranen > Douchekraan > Inbouw douchekraan
Douchekraan Best Design New Quadro Inbouw 2-weg 1/2" Wilt u uw huidige inbouw thermostaatkraan vervangen voor onder de douche, kies dan voor de Douchekraan Best Design New Quadro Inbouw 2-weg 1/2". De inbouw douchekraan heeft een afdekplaat van 13x21 centimeter en bevat 2 mooie vierkante knoppen. De knoppen zijn van volledig metaal en hebben ieder hun eigen functie. Met de ene knop kunt u bepalen naar welke uitweg het water loopt. Naar bijvoorbeeld uw regendouche of handdouche. De andere knop is de thermostaat. De thermostaat heeft een temperatuur begrenzer en een temperatuurregelaar. Daarnaast is de inbouwkraan voorzien van ingebouwde filters en keerkleppen. Het fijne van een thermostaatkraan, is dat het door u ingestelde temperatuur van het water exact gelijk blijft. Via thermostatische kleppen wordt het koude en hete water zo gemengd, dat het water een constante temperatuur heeft. Wanneer de watertoevoer wijzigt, reageert de thermostaat direct, waardoor de temperatuur van het water gelijk blijft. De douchekraan van Best Design heeft een variabele inbouwdiepte van 56 tot 70 mm. Het voordeel is daarvan dat u een oude inbouw douchekraan makkelijk kunt vervangen. Best Design biedt u 2 jaar garantie op de keramische binnendelen en thermostatische cartridges.
8718274535464
Douchekraan
ADB3856540
Kranen
44.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Depot voor badkamer sanitair douche
 
�229.90
Magnify Douchekraan Best Design New Milano Inbouw 2-weg 1/2
Douchekraan Best Design New Milano Inbouw 2-weg 1/2
Douchekraan Best Design New Milano Inbouw 2-weg 1/2
Sanitair producten
Merk Best Design
Sanitair-producten > Kranen > Douchekraan > Inbouw douchekraan
Douchekraan Best Design New Milano Inbouw 2-weg 1/2" Wilt u uw huidige inbouw thermostaatkraan vervangen voor onder de douche, kies dan voor de Douchekraan Best Design New Milano Inbouw 2-weg 1/2". De inbouw douchekraan heeft een afdekplaat van 13x21 centimeter en bevat 2 mooie ronde knoppen. De knoppen zijn van volledig metaal en hebben ieder hun eigen functie. Met de ene knop kunt u bepalen naar welke uitweg het water loopt. Naar bijvoorbeeld uw regendouche of handdouche. De andere knop is de thermostaat. De thermostaat heeft een temperatuur begrenzer en een temperatuurregelaar. Daarnaast is de inbouwkraan voorzien van ingebouwde filters en keerkleppen. Het fijne van een thermostaatkraan, is dat het door u ingestelde temperatuur van het water exact gelijk blijft. Via thermostatische kleppen wordt het koude en hete water zo gemengd, dat het water een constante temperatuur heeft. Wanneer de watertoevoer wijzigt, reageert de thermostaat direct, waardoor de temperatuur van het water gelijk blijft. De douchekraan van Best Design heeft een variabele inbouwdiepte van 56 tot 70 mm. Het voordeel is daarvan dat u een oude inbouw douchekraan makkelijk kunt vervangen. Best Design biedt u 2 jaar garantie op de keramische binnendelen en thermostatische cartridges.
8718274534917
Douchekraan
ADB3860810
Kranen
44.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Depot voor badkamer sanitair douche
 
�199.40
Magnify Wastafelmengkraan Hotbath Bloke Inbouw 3+3 Inbouwsysteem (in Twee Kleuren)
Wastafelmengkraan Hotbath Bloke Inbouw 3+3 Inbouwsysteem (in Twee Kleuren)
Wastafelmengkraan Hotbath Bloke Inbouw 3+3 Inbouwsysteem (in Twee Kleuren)
Sanitair producten
Merk Hotbath
Sanitair-producten > Kranen > Wastafelkraan > Wandkraan
Wastafelmengkraan Hotbath Bloke inbouw 3+3 inbouwsysteem (in twee kleuren) Topkwaliteit, dat is waar Hotbath voor staat. De Hotbath Bloke is in tegenstelling tot vele andere kranen volledig messing. Door het gebruik van hoogwaardige materialen geeft dit de kraan een prachtige finish met een moderne basis. Dit maakt de kraan duurzaam en betaalbaar. U heeft dus een echte metalen kraan in plaats van een plastic of kunststof verchroomde kraan. De wastafelkraan is een tijdloos design dat goed tot zijn recht komt in een moderne badkamer. Is voorzien van een 3+3 inbouwsysteem en heeft een rechte uitloop dat in verschillende lengtes verkrijgbaar is.  3+3 inbouwsysteem: kies zelf waar u de bediening wilt hebben Door het 3+3 inbouwsysteem is het mogelijk om de wandkraan op drie verschillende manieren te plaatsen. Hierdoor kiest u eenvoudig of u de bediening links, rechts of boven de uitloop plaatst. Hotbath geeft 5 jaar garantie op de wastafelmengkraan Hotbath Bloke inbouw 3+3 inbouwsysteem. Verkrijgbaar in de kleur Chroom en RVS Look. Over het merk Hotbath Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie van producten van Hotbath volledig in Italië plaats simpelweg omdat Hotbath van mening is dat daar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijn metaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen.
8719304135296
Wastafelkraan
HB-Q005GRP
Kranen
17.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Depot voor badkamer sanitair douche
 
�449.00
Magnify Kruk Zaria Leder Hout 50xØ37
Kruk Zaria Leder Hout 50xØ37
Kruk Zaria Leder Hout 50xØ37
Wonen

Mooh!! Haal de natuur in huis met deze te gekke ronde kruk. Het houten krukje heeft een luxe uitstraling en door de mooie hogere poten een uniek design. Deze compacte kruk is niet alleen ontzettend handig in je woonkamer, maar ook in de keuken als je een onverwachte eter hebt, of wat denk je van de slaapkamer! Dit te gekke krukje is gemaakt van hout en bekleed met echt koeienleer, dus je weet zeker dat jouw kruk uniek is! Door zijn compacte maat is de lederen kruk gemakkelijk te verplaatsen, waardoor je deze musthave kunt neerzetten waar je maar wilt. Want hij heeft een hoogte van 50 cm en een doorsnede van 37 cm. Deze stoere kruk is afkomstig van het Spaanse merk La Forma. Een echte musthave dus, we love it!


8433840414430
La Forma
Review product
 
Review Winkel
Online meubelen vergelijken en kopen
 
�85.00
Magnify Tv Meubel Blanco
Tv Meubel Blanco
Tv Meubel Blanco
Tiqqel woonkamer kasten tv Meubels
TV meubel Blanco zal zeker een aanwinst zijn in uw interieur. Het TV meubel heeft 2 ruime vakken met achterin 2 gaten waar u uw kabels in kunt wegwerken. Bovendien heeft het TV meubel 1 grote lade waar je veel spullen in kunt opbergen. Het TV meubel is goed te combineren met de andere meubelen uit de serie Blanco.Merk: Woodman Kleur: Wit Hoogte: 55 cm Diepte: 48 cm Lengte: 120 cm Materiaal: Eiken
Woodman
Review product
 
Review Winkel
Online meubelen vergelijken en kopen
 
�254.00
Magnify Wastafel Best Design Limestone Opbouw Kraan Midden 50x45x6cm
Wastafel Best Design Limestone Opbouw Kraan Midden 50x45x6cm
Wastafel Best Design Limestone Opbouw Kraan Midden 50x45x6cm
Sanitair producten
Merk Best Design
Sanitair-producten > Wastafels > Wastafel > Natuursteen Wastafel
Wastafel Best Design Limestone Opbouw Kraan midden 50x45x6cm De Wastafel Best Design Limestone Opbouw Kraan midden 50x45x6cm is van een speciaal soort kalk gemaakt. Namelijke Limestone. Dat is te nieuwe trend onder de natuurstenen waar onder andere wastafels van worden gemaakt. Limestone moet u net als alle andere kalksteen goed onderhouden door ze met wash te behandelen. Zorgt dus dat u een goede wash heeft om eindeloos te kunnen blijven genieten van de mooie natuurstenen wastafel. De wastafel van Best Design is hand gemaakt. Er is een hoop werk aan gedaan om de wastafel zo mooi te krijgen, maar u heeft iets unieks in huis waar zorg en aandacht aan besteed is. Naast dat de Limestone is voorzien van een afvoergat, zit er ook een kraangat in het midden voor een mooie kraan naar keus. Zorg dat u de wandbevestiging gebruikt in combinatie met RVS beugels. Limestone is zwaar en dient daarom met sterke beugels te worden gemonteerd. Let op! wij bieden geen garantie op verkleuren, waterafschot en scheurvorming. Met de juiste behandeling van een goede wash zult u veel plezier hebben van uw nieuwe design wastafel.
8718274539929
Wastafel
ADB3803431
Wastafels
44.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Depot voor badkamer sanitair douche
 
�359.00
Magnify Wastafel Best Design Limestone Opbouw Kraan 70x45x6cm M/krgat
Wastafel Best Design Limestone Opbouw Kraan 70x45x6cm M/krgat
Wastafel Best Design Limestone Opbouw Kraan 70x45x6cm M/krgat
Sanitair producten
Merk Best Design
Sanitair-producten > Wastafels > Wastafel > Natuursteen Wastafel
Wastafel Best Design Limestone Opbouw Kraan 70x45x6cm m/krgat De Wastafel Best Design Limestone Opbouw Kraan 70x45x6cm m/krgat is met de hand gemaakt. Er is een hoop werk aan gedaan om de wastafel zo mooi te krijgen, maar u heeft iets unieks in huis waar zorg en aandacht aan is besteedt. Naast dat de Limestone is voorzien van een afvoergat, zit er ook een kraangat in het midden voor een mooie kraan naar keus. Zorg dat u de wandbevestiging gebruikt in combinatie met RVS beugels. Limestone is zwaar en dient daarom met sterke beugels te worden gemonteerd. De Best Design wastafel is van een speciaal soort kalk gemaakt. Namelijke Limestone. Dat is te nieuwe trend onder de natuurstenen waar onder andere wastafels van worden gemaakt. Limestone moet u net als alle andere kalksteen goed onderhouden door ze met wash te behandelen. Zorgt dus dat u een goede wash heeft om eindeloos te kunnen blijven genieten van de mooie natuurstenen wastafel. Let op! wij bieden geen garantie op verkleuren, water afschot en scheurvorming. Met de juiste behandeling van een goede wash zult u veel plezier hebben van uw nieuwe design wastafel.
8718274539943
Wastafel
ADB3895080
Wastafels
44.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Depot voor badkamer sanitair douche
 
�399.00
Magnify Fauteuil Esteli-z
Fauteuil Esteli-z
Fauteuil Esteli-z
Wonen
Wonen>fauteuils>fauteuils
Luxe zitcomfort! Deze fauteuil voor een gezellig uurtje in de woonkamer bij de open haard, heeft een fraaie decoratieve stiknaad in de rug. Het gebogen RVS metalen frame geeft de fauteuil een iets verende eigenschap. Decoratieve stiknaad in de rug. Luxe leatherlook. Gebogen RVS metalen frame met armen. Super comfortabel. Gratis verzending. Eenvoudig zelf te monteren. Snel geleverd. Deze supercomfortabele fauteuil met armen heeft een decoratieve siernaad in de rug. Een comfortabele fauteuil om heerlijk in te relaxen of op je tablet meubelen uit te zoeken bij huisenthuis.nl. Met een gebogen RVS metalen frame, een stevige zit en rug en gestoffeerd met een sterke, luxe zwarte leatherlook. De armhoogte is 62 cm. Ook leverbaar als armstoel Jolein.
2002006201205
Huis&Thuis
Review product
 
Review Winkel
Online meubelen vergelijken en kopen
 
�299.00
Magnify Fauteuil Esteli-g
Fauteuil Esteli-g
Fauteuil Esteli-g
Wonen
Wonen>fauteuils>fauteuils
Luxe zitcomfort! Deze fauteuil voor een gezellig uurtje in de woonkamer bij de open haard, heeft een fraaie decoratieve stiknaad in de rug. Het gebogen RVS metalen frame geeft de fauteuil een iets verende eigenschap. Decoratieve stiknaad in de rug. Luxe leatherlook. Gebogen RVS metalen frame met armen. Super comfortabel. Gratis verzending. Eenvoudig zelf te monteren. Snel geleverd. Deze supercomfortabele fauteuil met armen heeft een decoratieve siernaad in de rug. Een comfortabele fauteuil om heerlijk in te relaxen of op je tablet meubelen uit te zoeken bij huisenthuis.nl. Met een gebogen RVS metalen frame, een stevige zit en rug en gestoffeerd met een sterke, luxe grijze leatherlook. De armhoogte is 62 cm. Ook leverbaar als armstoel Jolein.
7435105459485
Huis&Thuis
Review product
 
Review Winkel
Online meubelen vergelijken en kopen
 
�299.00
Magnify Fauteuil Esteli-z
Fauteuil Esteli-z
Fauteuil Esteli-z
Wonen
Wonen>fauteuils>fauteuils
Luxe zitcomfort! Deze fauteuil voor een gezellig uurtje in de woonkamer bij de open haard, heeft een fraaie decoratieve stiknaad in de rug. Het gebogen RVS metalen frame geeft de fauteuil een iets verende eigenschap. Decoratieve stiknaad in de rug. Luxe leatherlook. Gebogen RVS metalen frame met armen. Super comfortabel. Gratis verzending. Eenvoudig zelf te monteren. Snel geleverd. Deze supercomfortabele fauteuil met armen heeft een decoratieve siernaad in de rug. Een comfortabele fauteuil om heerlijk in te relaxen of op je tablet meubelen uit te zoeken bij huisenthuis.nl. Met een gebogen RVS metalen frame, een stevige zit en rug en gestoffeerd met een sterke, luxe zwarte leatherlook. De armhoogte is 62 cm. Ook leverbaar als armstoel Jolein.
2002006201205
Huis&Thuis
Review product
 
Review Winkel
Online meubelen vergelijken en kopen
 
�299.00
Magnify Fauteuil Esteli-g
Fauteuil Esteli-g
Fauteuil Esteli-g
Wonen
Wonen>fauteuils>fauteuils
Luxe zitcomfort! Deze fauteuil voor een gezellig uurtje in de woonkamer bij de open haard, heeft een fraaie decoratieve stiknaad in de rug. Het gebogen RVS metalen frame geeft de fauteuil een iets verende eigenschap. Decoratieve stiknaad in de rug. Luxe leatherlook. Gebogen RVS metalen frame met armen. Super comfortabel. Gratis verzending. Eenvoudig zelf te monteren. Snel geleverd. Deze supercomfortabele fauteuil met armen heeft een decoratieve siernaad in de rug. Een comfortabele fauteuil om heerlijk in te relaxen of op je tablet meubelen uit te zoeken bij huisenthuis.nl. Met een gebogen RVS metalen frame, een stevige zit en rug en gestoffeerd met een sterke, luxe grijze leatherlook. De armhoogte is 62 cm. Ook leverbaar als armstoel Jolein.
7435105459485
Huis&Thuis
Review product
 
Review Winkel
Online meubelen vergelijken en kopen
 
�299.00
Magnify Tv Meubel Blanco
Tv Meubel Blanco
Tv Meubel Blanco
Wonen > Merken > Woodman
TV meubel Blanco zal zeker een aanwinst zijn in uw interieur. Het TV meubel heeft 2 ruime vakken met achterin 2 gaten waar u uw kabels in kunt wegwerken. Bovendien heeft het TV meubel 1 grote lade waar je veel spullen in kunt opbergen. Het TV meubel is goed te combineren met de andere meubelen uit de serie Blanco.Merk: Woodman Kleur: Wit Hoogte: 55 cm Diepte: 48 cm Lengte: 120 cm Materiaal: Eiken
Woodman
Review product
 
Review Winkel
Online meubelen vergelijken en kopen
 
�254.00
Magnify Tv Meubel Blanco
Tv Meubel Blanco
Tv Meubel Blanco
Wonen merken woodman
TV meubel Blanco zal zeker een aanwinst zijn in uw interieur. Het TV meubel heeft 2 ruime vakken met achterin 2 gaten waar u uw kabels in kunt wegwerken. Bovendien heeft het TV meubel 1 grote lade waar je veel spullen in kunt opbergen. Het TV meubel is goed te combineren met de andere meubelen uit de serie Blanco.Merk: Woodman Kleur: Wit Hoogte: 55 cm Diepte: 48 cm Lengte: 120 cm Materiaal: Eiken
Woodman
Review product
 
Review Winkel
Online meubelen vergelijken en kopen
 
�254.00
Magnify Tv Meubel Blanco
Tv Meubel Blanco
Tv Meubel Blanco
Wonen merken woodman
TV meubel Blanco zal zeker een aanwinst zijn in uw interieur. Het TV meubel heeft 2 ruime vakken met achterin 2 gaten waar u uw kabels in kunt wegwerken. Bovendien heeft het TV meubel 1 grote lade waar je veel spullen in kunt opbergen. Het TV meubel is goed te combineren met de andere meubelen uit de serie Blanco.Merk: Woodman Kleur: Wit Hoogte: 55 cm Diepte: 48 cm Lengte: 120 cm Materiaal: Eiken
Woodman
Review product
 
Review Winkel
Online meubelen vergelijken en kopen
 
�254.00
Magnify Tv Meubel Blanco
Tv Meubel Blanco
Tv Meubel Blanco
Wonen > Merken > Woodman
TV meubel Blanco zal zeker een aanwinst zijn in uw interieur. Het TV meubel heeft 2 ruime vakken met achterin 2 gaten waar u uw kabels in kunt wegwerken. Bovendien heeft het TV meubel 1 grote lade waar je veel spullen in kunt opbergen. Het TV meubel is goed te combineren met de andere meubelen uit de serie Blanco.Merk: Woodman Kleur: Wit Hoogte: 55 cm Diepte: 48 cm Lengte: 120 cm Materiaal: Eiken
Woodman
Review product
 
Review Winkel
Online meubelen vergelijken en kopen
 
�254.00
Magnify Vloertegel Profiker Castello Xilo 60x60cm (doosinhoud 1 44m²)
Vloertegel Profiker Castello Xilo 60x60cm (doosinhoud 1 44m²)
Vloertegel Profiker Castello Xilo 60x60cm (doosinhoud 1 44m²)
Sanitair producten
Merk Profiker
Sanitair-producten > Tegels > Vloertegels
Vloertegel Profiker Castello Xilo 60x60cm (Doosinhoud 1,44m²) De Vloertegel Profiker Castello Xilo 60x60cm heeft een heel apart streepje in zijn toplaag. Het neigt naar grijs, maar er zit een créme kleurig streepje in. Dat maakt het mogelijk om de tegel met meerdere kleuren aan sanitair te kunnen combineren. Het maakt niet uit welke kleur u kiest, grijs past vrijwel overal bij.  Het is een warme tegel van 60x60 cm met een hardheid van 5 en behoord in de slijtgroep van 5. Dat betekend dat de tegel hard genoeg is om te kunnen gebruiken in een ruimte waar veel wordt gelopen. De Castello tegel is bedrukt met een pers. Alle tegels hebben dezelfde bedrukking voor een egaal geheel. Bent u op zoek naar een vloertegel voor uw badkamer of woonkamer? Neem dan gerust de Castello vloertegel mee in de optie's. Tegel is strak gezaagd en heeft een afmeting van 600x600x10 mm.  Let op! Over gebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid.
8719304141051
Vloertegels
JIJ60x60CASTELLO
Tegels
62.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Depot voor badkamer sanitair douche
 
�27.50
Magnify Koffietafel 85 X 85 Cm Dias Teak-black Pepper 4 Seasons Outdoor
Koffietafel 85 X 85 Cm Dias Teak-black Pepper 4 Seasons Outdoor
Koffietafel 85 X 85 Cm Dias Teak-black Pepper 4 Seasons Outdoor
Tuinmeubelen
Tuinmeubelen > Lounge En Bijzettafels
Geef de strakke stijl van uw tuin een pittige twist met de Dias loungeserie waar deze koffietafel van aluminium met teakhouten blad bij hoort. Deze loungeserie van 4 Seasons Outdoor heeft een open gevlochten stijl, gemaakt met breed, halfrond wicker in 3 tinten waardoor deze een bijzondere uitstraling krijgt. De Dias loungeset bestaat uit los meubelen zoals deze koffietafel waarmee u deze naar eigen wens kunt samenstellen.
8718144561203
Review product
 
Review Winkel
Online meubelen vergelijken en kopen
 
�259.00
Magnify 4 Seasons Outdoor Brighton Salontafel 110 X 70 X 45 Cm +glas - Provance
4 Seasons Outdoor Brighton Salontafel 110 X 70 X 45 Cm +glas - Provance
4 Seasons Outdoor Brighton Salontafel 110 X 70 X 45 Cm +glas - Provance
Wonen
Wonen > Buitenmeubelen > Tafels
Met de salontafel van Brighton haalt u een tafel in de tuin waar u gezellig om heen kunt zitten. De tafel is voorzien van een glasplaat, waar eenvoudig een hapje en drankje op kan worden gezet. Deze tafel zal een echte eyecatcher in uw tuin zijn!Details:- Glasplaat- Hoogte: 45 cm- Breedte: 70 cm- Lengte: 110 cm Meer details vind je onderaan de pagina.
8718144537123
4 Seasons Outdoor
Review product
 
Review Winkel
Online meubelen vergelijken en kopen
 
�369.00
Magnify 4 Seasons Outdoor Brighton Salontafel 110 X 70 X 45 Cm +glas - Provance
4 Seasons Outdoor Brighton Salontafel 110 X 70 X 45 Cm +glas - Provance
4 Seasons Outdoor Brighton Salontafel 110 X 70 X 45 Cm +glas - Provance
Wonen
Wonen > Buitenmeubelen > Tafels
Met de salontafel van Brighton haalt u een tafel in de tuin waar u gezellig om heen kunt zitten. De tafel is voorzien van een glasplaat, waar eenvoudig een hapje en drankje op kan worden gezet. Deze tafel zal een echte eyecatcher in uw tuin zijn!Details:- Glasplaat- Hoogte: 45 cm- Breedte: 70 cm- Lengte: 110 cm Meer details vind je onderaan de pagina.
8718144537123
4 Seasons Outdoor
Review product
 
Review Winkel
Online meubelen vergelijken en kopen
 
�369.00
Magnify Vrijstaand Bad Best Design Moderna 170x78x60cm
Vrijstaand Bad Best Design Moderna 170x78x60cm
Vrijstaand Bad Best Design Moderna 170x78x60cm
Sanitair producten
Merk Best Design
Sanitair-producten > Bad > Vrijstaand bad
Vrijstaand bad Best Design Moderna 170x78x60cm Kies voor het Vrijstaand bad Best Design Moderna 170x78x60cm als u iets unieks in uw badkamer wilt. Een vrijstaand bad kan niet in elke badkamer, maar zeker de moeite waard. Voel de vrijheid die u krijgt met een vrijstaand bad. Met een vrijstaande badthermostaat of een thermostaat uit de muur creëert u een klein paradijs bij u in de badkamer. De Moderna is gemaakt van 100% acryl. Acryl is een vaste stof waar geen water of vuil in gaat zitten. Dat is mooi want u heeft daarom weinig onderhoud aan het bad. Het vrijstaande bad van Best Design weegt 48 kilo en is voorzien van een overloopcombinatie met een Clickwaste. De afvoerplug is van hoogglans chroom, net zoals de overloopcombinatie. Een clickwaste wordt bediend door er met je duim op te drukken. De eerste keer drukken dicht, de tweede keer drukken open. De clickwaste is verder los van de kraan, waardoor de wastafelkraan géén gaatje is het huis heeft.
8718274539165
Vrijstaand bad
ADB4000380
Bad
44.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Depot voor badkamer sanitair douche
 
�1328.10
Magnify Nisdeur Sealskin Soho 8mm Helderglas Links Of Rechts Draaiend (alle Maten)
Nisdeur Sealskin Soho 8mm Helderglas Links Of Rechts Draaiend (alle Maten)
Nisdeur Sealskin Soho 8mm Helderglas Links Of Rechts Draaiend (alle Maten)
Sanitair producten
Merk Sealskin
Sanitair-producten > Douche > Douchedeuren
Nisdeur Sealskin SOHO 8mm Helderglas Links of rechts draaiend (ALLE MATEN) Moderne deuren met een duidelijke knipoog naar de rauwe inspiratie. De zwarte metalen frames zijn gebaseerd op industriële deuren. Nu natuurlijk alleen aan de buitenzijde toegepast, zodat de douche van binnen eenvoudig te onderhouden is. Maar ook de subtiel toegepaste zichtbare bouten zijn een knipoog naar de oorsprong. Soho douchedeuren zijn standaard maar liefst 210cm hoog en gemaakt met 8mm veiligheidsglas mét sealglas coating, waardoor vuil en kalk zich minder snel zal hechten. De Soho maakt gebruik van een bijzonder soort scharnieren. Deze zijn helemaal geïntegreerd in de metalen profielen. Dat betekent dat als de deur gesloten is, er helemaal niets meer van ziet; geen opliggende scharnieren waar je omheen moet schoonmaken en geen lelijke ruimtes tussen de deur en het raamkozijn. De douche oogt daardoor nóg strakker en moderner. De wand is alleen zowel links als rechts draaiend te verkrijgen en alleen naar buiten te openen. Let goed op welke versie u kiest. Specificaties Nisdeur Sealskin SOHO 8mm Helderglas Links of rechts draaiend (ALLE MATEN): - Sealskin Swingdeur - 80x210 cm (voor nis 78.5-81.5 cm) - 90x210 cm (voor nis 88.5-91.5 cm) - 100x210 cm met vast paneel (voor nis 99.3-100.7cm) - 120x210 cm met vast paneel (voor nis 119.3-120.7 cm) - 8 mm dik helder glas - Seal glas (anti kalk) - Stoere look - Geintergreerde scharnieren - Mat zwart aluminium profiel - Links of rechts draaiend - Naar buiten openend - Vloer montage
8719304307785
Douchedeuren
SSKSOHONISDSET
Douche
0.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Depot voor badkamer sanitair douche
 
�1099.00
Magnify Douchecabine Get Wet By Sealskin Custom 100x100 Cm Zilver Hoogglans 6mm Veiligheidsglas
Douchecabine Get Wet By Sealskin Custom 100x100 Cm Zilver Hoogglans 6mm Veiligheidsglas
Douchecabine Get Wet By Sealskin Custom 100x100 Cm Zilver Hoogglans 6mm Veiligheidsglas
Sanitair producten
Merk Sealskin
Sanitair-producten > Douche > Douchecabine
Douchecabine Get Wet by Sealskin Custom 100x100 cm Zilver hoogglans 6mm Veiligheidsglas De bijzonder hoogwaardige Douchecabine Get Wet by Sealskin Custom 100x100 cm Zilver hoogglans 6mm Veiligheidsglas is helemaal aan te passen naar uw stijl! Standaard geleverd met stijlvolle chromen en modern witte kleuraccenten in de scharnieren en handgreep.  De mooie cabine van de Custom serie is beschikbaar in de maten 90x90cm en 100x100cm. De cabine heeft een hoogte van 195 cm en is voorzien van 6mm dik helder veiligheidsglas. LET OP: Wanneer u buiten de douchecabine staat, dan zit de deur aan de rechterzijde en de zijwand aan de linkerzijde. Voordelen en mogelijkheden van de douchecabine - Uniek: accentkleuren zijn eenvoudig aan te passen naar uw stijl - Met een hoogte van 195cm te plaatsen op een douchebak van Get Wet, een dorpel van Get Wet of direct op de badkamervloer - Hou het water waar het hoort: Magneetprofielen en een dorpel zorgen voor een goede waterafdichting - De muurprofielen zijn afgewerkt met een afdekkapje - Aluminium magneetprofielen zorgen ervoor dat je deur perfect sluit - Onder de deur kan een subtiele dorpel worden gemonteerd - Alle schroeven zijn weggewerkt -Tot 20mm verstelbaarheid in het muurprofiel
8717821615949
Douchecabine
SSKCP17100D260100
Douche
15.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Depot voor badkamer sanitair douche
 
�721.65
Magnify Douchebak Allibert Kalista Kwart Rond Opbouw 90x90 Cm
Douchebak Allibert Kalista Kwart Rond Opbouw 90x90 Cm
Douchebak Allibert Kalista Kwart Rond Opbouw 90x90 Cm
Sanitair producten
Merk Allibert
Sanitair-producten > Douche > Douchebak
Douchebak Allibert kalista kwart rond 90x90 cm Met de Douchebak Allibert kalista kwart rond 90x90 cm geeft u uw douche de finishing touch. De douchebak is een kwart rond met de afmetingen 90x90 cm en 15 cm hoog. De Douchebak Allibert kalista kwart rond 90x90 cm wordt standaard geleverd met pootjes van 10 cm. U kunt zelf bepalen of u de douchebak wilt inbouwen of opbouwen Over het merk Allibert Het Europese merk Allibert is vooral gekend in de Benelux voor haar complete aanbod van sanitaire producten. Van badkamermeubelen, spiegelkasten, douches, baden, kranen, wc-zittingen tot zeepbakje. Alles voor de inrichting van uw badkamer en wc-hoekje naar ieders behoefte.
3453980915463
Douchebak
ALB-199017
Douche
23.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Depot voor badkamer sanitair douche
 
�260.00
Magnify Wastafelmengkraan Hotbath Bloke Rechte Uitloop 3+3 Inbouwsysteem Chroom
Wastafelmengkraan Hotbath Bloke Rechte Uitloop 3+3 Inbouwsysteem Chroom
Wastafelmengkraan Hotbath Bloke Rechte Uitloop 3+3 Inbouwsysteem Chroom
Sanitair producten
Merk Hotbath
Sanitair-producten > Kranen > Wastafelkraan
Wastafelmengkraan Hotbath Bloke Rechte uitloop 3+3 inbouwsysteem Chroom Een moderne eigentijdse wastafelmengkraam. Uniek in zijn soort door het 3+3 inbouwsysteem en rechte uitloop. De kraan is voorzien van een perlator dat zorgt voor lucht in de waterstraal. Hiermee bespaard u water ondanks dat de kracht van het water niet verloren gaat omdat hij zijn waterdruk behoudt. De rechte uitloop is in verschillende lengtes verkrijgbaar. 3+3 inbouwsysteem: kies zelf waar u de bediening wilt hebben Door het 3+3 inbouwsysteem is het mogelijk om de wandkraan op drie verschillende manieren te plaatsen. Hierdoor kiest u eenvoudig of u de bediening links, rechts of boven de uitloop plaatst. Hotbath heeft u 5 jaar garantie op de wastafelmengkraan Hotbath Bloke Rechte uitloop 3+3 inbouwsysteem Chroom. Specificaties: - Wastafelmengkraan - Rechte uitloop - 3+3 inbouwsysteem - Chroom - 5 jaar garantie
8718924071724
Wastafelkraan
HB-Q006CR
Kranen
17.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Depot voor badkamer sanitair douche
 
�499.00
Magnify Badkraan Vrijstaand Ducta Best Design Waterval Chroom
Badkraan Vrijstaand Ducta Best Design Waterval Chroom
Badkraan Vrijstaand Ducta Best Design Waterval Chroom
Sanitair producten
Merk Best Design
Sanitair-producten > Kranen > Badkraan > Vrijstaande badkraan
Badkraan Vrijstaand DUCTA Best Design Waterval Chroom Het verschil met een normale mengkraan is dat een watervalkraan een uniek waterval effect geeft. Dat geeft toch net dat kleine beetje extra allure in uw toilet of badkamer. Het water stroomt als een kleine waterval uit deze mooie vrijstaande badkraan en vult uw bad met het grootste gemak met water op de temperatuur die u wilt. Dus als je echt iets speciaals in huis wilt hebben dan is een watervalkraan echt iets voor u. En dankzij de onderhoudsvriendelijke krasvrije beschermlaag van chroom blijft de glans jaren gegarandeerd. De handdouche die bij deze set zit is handig in gebruik door de douche slang.
8718274539745
Badkraan
ADB4001240
Kranen
39.00
Review product
 
Review Winkel
Tegel Depot voor badkamer sanitair douche
 
�419.00
Search Results 109 tot 135 van totaal 3827 Eerste | Vorige | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Volgende | Laatste

Geschiedenis

  • Opgeslagen
  • None
  • Recent bekeken
  • None
  • Mijn recente zoekopdrachten
  • None

Laatste nieuws

Populaire zoekopdrachten

Waar Wilt U Naar Zoeken  8537 9167 Waar Wilt U Naar Zoeken            Waar Wilt U Naar Zoeken  npvoye Waar Wilt U Naar Zoeken   And 6127 9795 And  3750 3750 Waar Wilt U Naar Zoeken   And 3027 3027 And  6179 6179 Waar Wilt U Naar Zoeken   And 8519 6542 And  1574 1574 Waar Wilt U Naar Zoeken  And 8197 3028 Waar Wilt U Naar Zoeken  And 3027 3027 Waar Wilt U Naar Zoeken  And 4423 6020 Waar Wilt U Naar Zoeken    And 2733 5194 And   aicc   aicc Waar Wilt U Naar Zoeken    And 3027 3027 And   gxgk   gxgk Waar Wilt U Naar Zoeken    And 7584 5576 And   gvzr   gvzr Waar Wilt U Naar Zoeken   And 9008 3843 And  kmuw   kmuw Waar Wilt U Naar Zoeken   And 3027 3027 And  hrdx   hrdx Waar Wilt U Naar Zoeken   And 5110 2633 And  myuz   myuz Waar Wilt U Naar Zoeken    And 5739 9439 And       Waar Wilt U Naar Zoeken    And 3027 3027 And       Waar Wilt U Naar Zoeken    And 4647 1992 And       Waar Wilt U Naar Zoeken  And 8383 3531   Vatc Waar Wilt U Naar Zoeken  And 3027 3027   Bnll Waar Wilt U Naar Zoeken  And 4086 3474   Ruea  select  case When  5569 3884  Then 5569 Else 5569* select 5569 From Information schema plugins  End    select  case When  9402 9402  Then 9402 Else 9402* select 9402 From Information schema plugins  End